Tule mukaan

Äänestys tapahtuu sähköisesti 18.–29.11.2021. Jos haluat toimia tavoitteidemme hyväksi, kerro ehdokkaistamme, rohkaise kollegoitasi äänestämään ja äänestä itse.

FAQ

Miksi pitäisi kiinnostua? Koska yliopistossamme ei ole kaikki hyvin ja konsistori on yksi tapa vaikuttaa asioihin – esimerkiksi siihen, keitä istuu yliopistomme hallituksessa, joka valitsee rehtorit ja dekaanit.

Miten voin äänestää? Äänestäminen tapahtuu intrassa 18.–29.11.2021. Pääset äänestämään tästä linkistä: https://vaalit.tuni.fi/konsistori2021/voting/login.do

Voinko äänestää, jos työskentelen apurahalla? Kyllä voit, jos sinulla on resurssisopimus yliopiston kanssa. Vaalioikeutettu yliopiston vaalissa on henkilö, 1)  jolla on yliopistoon vähintään 50 % työsuhde tai 2)  joka yliopiston suostumuksella tekee apurahatutkimusta yliopistossa.

Voinko tehdä jotain vaaliliittonne hyväksi? Mielellään! Jaa materiaaliamme, kampanjoi somessa, muistuta kollegojasi äänestämisen tärkeydestä. Äänestysprosentti viime vaaleissa oli vain noin 50 %.

Lisätietoja: kirsi.lumme-sandt @ tuni.fi sekä jani.hakkarainen @ tuni.fi